Eigen leads
Genereren

Word de autoriteit in jouw regio

Deze training gaat ervoor zorgen dat je doelgroep uit jouw regio je gaat zien als autoriteit. In deze gratis training leer ik jou namelijk hoe jij de lead zodanige informatie geeft dat je vrijwel alle obstakels van de lead wegneemt.

Training in 4 stappen

1. Leadmagneet

In de eerste training gaan we kijken wat een goede leadmagneet voor jouw bedrijf zou kunnen zijn om leads mee te gaan genereren.

2. Landingspagina

In de tweede training gaan we de focus leggen op de landingspagina. Deze pagina is namelijk cruciaal als je leads wilt gaan genereren.

Funnel icoon

3. E-mail funnel

In de derde training gaan we ons focus leggen op de e-mail funnel. De e-mail funnel is namelijk echt een essentieel als je leads goed wilt opvolgen.

4. Facebook ads

In de vierde training gaan we kijken naar het onderdeel Facebook Ads. Als je een funnel hebt staan is mooi, nu tijd om de funnel te gaan vullen.

Ben je momenteel afhankelijk van (grote) lead generatoren?

Je bent niet in-control.

Doordat je niet in-control bent heb je helaas geen grip op bijvoorbeeld de kwaliteit van leads. Datgene wat je krijgt aangeleverd, daar moet je het mee doen. Dit kan ook anders! Je kunt meer in-control worden door je eigen leads binnen te gaan halen. Jij bepaalt hoe warm leads worden en wat je vervolgens met de leads gaat doen. De binnengehaalde leads zijn namelijk jouw bezit.
Ik wil meer in-control gaan worden.

Leads zijn niet door je eigen bedrijf binnengehaald.

Leads worden binnengehaald door de branding van de lead generator zelf. Vervolgens worden binnengehaalde leads verkocht aan geïnteresseerde bedrijven. Wat als je leads zou binnenhalen met je eigen bedrijf. Het is dan veel eenvoudiger om met een lead in gesprek te gaan. De lead heeft namelijk al kennis met je gemaakt.
Ik wil zelf leads gaan binnenhalen.

Leads zijn niet warm genoeg gemaakt.

Leads worden enkel binnengehaald, maar niet warm gemaakt. Welke lead zou sneller binnengehaald worden? Een lead die enkel in binnengekomen via een Facebook ad, of een lead die is binnengekomen via een Facebook en en daarna nog veel aanvullende informatie heeft gekregen? Uiteraard de lead die nog aanvullende informatie heeft gekregen. Daar draait het tegenwoordig om, informatie delen die pijnpunten/vragen bij de lead wegnemen.
Ik wil leren om leads warm te maken.

Je bouwt geen eigen database op.

Helaas bouw je met een externe lead generator geen eigen lead database op. Je bent dus niet in-control op leads die je zijn aangeleverd. Je dient een systeem te hebben waar al je leads op één plek staan en jij dus in-control bent op alle leads die door jou zijn binnengehaald. Jij bepaald wanneer je een mail stuurt en hoe je dat doet. Dat is het voordeel van eigen database.
Ik wil een eigen database opbouwen.

Al 80 mensen gingen je voor

‘’Deze training heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in de manieren van leads genereren. Wat ik tof vind aan deze training is dat dit niet alleen een training is die je vertelt hoe je leads genereert, maar je ook vertelt hoe de opvolging in zijn werk gaat.”

Onze Expertise

Vaak als ik met eigenaren van isolatiebedrijven om tafel zit (tegenwoordig online 😉) merk ik dat zij eigenlijk erg afhankelijk zijn van grote lead generatoren. Maandelijks koop je voor een paar duizend euro aan leads bij deze generatoren. Ik ben van mening dat leads die via je eigen kanalen en funnels binnenkomen vele malen kwalitatiever zijn. De lead bouwt namelijk echt een band met jou en je bedrijf op. Een lead die kwalitatief goed is en converteert naar een klant, dat is waar het om draait, toch?

De afgelopen 2 jaar heb ik mij volledig gespecialiseerd in marketing & sales funnels. Een goede marketing strategie zorgt voor leads aan de voorkant. Een goede marketing funnel zorgt voor leads die zelf een afspraak bij je willen inplannen aan de achterkant. Dit process kunnen we dan ook in zijn geheel automatiseren dat je enkel nog naar warme leads hoeft te bellen.

Hoe zou het voor je zijn om enkel nog naar warme leads te bellen? Hoe je dit proces neer kunt zetten leer ik je in de gratis 4 stapse training 😉