Onze
Kennisbank

In de loop der jaren heeft Connect By Media veel bedrijven uit de duurzame branche mogen helpen met het groeien in de belangrijke online wereld. De kennis die Connect By Media hierbij heeft opgedaan, delen we graag met jouw als bedrijf. Wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen. Aan de slag!

Lees meer over:

Wat is een Facebook Pixel?

Een Facebook Pixel is een deel van een code welke je gratis op je website kunt plaatsen. Zeer waardevol, omdat je meer te weten kan komen over de doelgroep van jouw bedrijf uit de duurzame branche. Zo kom je meer te weten over de bezoeker en haar interesses. Deze waardevolle informatie leidt tot het verkrijgen van kwalitatieve leads.
Wat is een Facebook Pixel?

Hoe Apple jouw Facebook Campagnes beïnvloed.

Met de nieuwste software update van Apple (iOS 14) schrok iedereen die gebruik maakt van het adverteren op Facebook. Bepaalde advertentiemogelijkheden worden hiermee beïnvloedt.
Waar moet ik op letten?

Hoe haal je verlaten websitebezoekers terug?

In Nederland converteert slechts 3% van de websitebezoekers, dat betekent dat 97% je website zal verlaten zonder aankoop. Laat nu je conversiepercentage stijgen.
Verhoog mijn conversie.

Hoe zorg ik voor een converterende advertentietekst?

Je hersenen beoordelen zonder na te denken of iets relevant is. Zo belangrijk is tekst. Het verduidelijkt. Met deze acht tips til jij je teksten naar een hoger plan, om meer conversie te realiseren.
Laat mij zien.

Hoe achterhaal je jouw doelgroep op Facebook?

De meest gemaakte fout is dat er op heel veel verschillende doelgroepen wordt gericht met een advertentie. Kies echter eerder voor een specifieke doelgroep en je zal direct effect zien.
Achterhaal mijn doelgroep.

Video's vol kennis

Blijft een video bij jou beter hangen dan een blogtekst? Connect By Media verfilmd alles zodat jij als isolatie- en installatiebedrijf niets hoeft te missen!