Instagram
Marketing

80% van alle Nederlandse Instagram gebruikers volgt een bedrijf. 60% vindt producten via Instagram.

Instagram Ad
Instagram Stories iPhone 8

Instagram Stories

Instagram Stories: voor de een een bekend begrip, voor de ander volstrekt onbekend. Stories is een van de belangrijkste features die Instagram heeft ontwikkeld. Stories zijn namelijk dé plek om jouw potentiële doelgroep te bereiken. Door te adverteren op stories kun je jouw boodschap overbrengen naar je doelgroep. Wil jij een advertentie opzetten met Instagram Stories? Met een flinke dosis ervaring kunnen wij je zeker helpen, neem contact op!

Visueel & Inspirerend

De Instagram Tijdlijn en Stories van gebruikers staan vol met foto’s en video’s van vrienden, familie en kennissen. Naast deze content worden gebruikers de hele dag geconfronteerd met reclame-uitingen, dit gebeurt onder andere door influencers en merken zelf. Wist je dat 80% van alle Instagram gebruikers één of meerdere bedrijven volgt? Denk hierbij aan kleding- of sportsupplementmerken. Via Instagram kunnen gebruikers een echte ‘band’ gaan voelen met jouw merk. Hoe je dit op een goede manier in elkaar zet? Door met ConnectedByMedia samen te werken!
Geef me meer informatie over Instagram Marketing!

Inspirerend
Nederland

Actief en betrokken

Het hangt enigszins af van je doelgroep of Instagram Marketing uiterst effectief kan zijn voor je bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere doelgroep via Instagram te bereiken is. Is het niet direct, dan is het wel een familielid of bekende van de gebruiker. Jij kan ook via Instagram een leuk product kopen voor je opa of oma, terwijl deze zelf niet op het platform vertegenwoordigd zijn. Daarom is Instagram ook voor jouw onderneming een goed marketingmiddel. Meer weten?
Met slechts één klik kan ook jij je doelgroep gemakkelijker bereiken.

Instagram Tijdlijn

Naast het adverteren op Stories kan je ook adverteren tussen de Feed van gebruikers. Een gebruiker ziet jouw product dan plotseling tussen het scrollen door foto’s, dit is vergelijkbaar met het adverteren op de Facebook tijdlijn.

Het voordeel van adverteren op de tijdlijn van Instagram is dat je wat langer de tijd hebt om je boodschap duidelijk te maken. Een advertentie op de tijdlijn van Instagram verdwijnt namelijk niet na enkele seconden. Op Instagram heb je dus 2 mogelijkheden om te adverteren en je boodschap over te brengen. Weten welke manier van adverteren het meest geschikt is voor jouw boodschap? Neem contact op, samen regelen we het!

Targeting

Geavanceerde Targeting

Instagram is onderdeel van Facebook, om die reden kan je ook hier gebruik maken van gerichte targeting. Je kunt je targeting zo gedetailleerd maken als je zelf wilt, op die manier kunnen we ook jouw ideale klant bereiken. Wil jij ook een targeting strategie waardoor jouw advertentie ongekende resultaten boekt? Een afspraak inplannen kost je slechts seconden! Regel het nu via het contactformulier.

Hoe wij werken

1. Kennismaken met Connect By Media

Het klinkt misschien gek, maar wij doen enkel zaken met partners die bij ons passen. Vanuit de kennismaking komen we erachter of we de juiste partner voor elkaar zijn. 

2. Opzetten krachtige campagnes

Na de kennismaking gaan we direct voor je aan de slag met het maken van onze krachtige campagnes. Dit doen we met onze volledige passie voor marketing. 

3. Monitoren & Optimaliseren

Elke dag monitoren we de activiteiten die plaatsvinden met de actieve advertenties. Vind je doelgroep de advertentie wel interessant? Werkt de advertentie wel als gedacht?

4. Opschalen en verder groeien

Als blijkt dat de advertentie het erg goed doet, dan gaan we de advertentie(s) opschalen. Het opschalen moet ervoor zorgen dat we nóg meer resultaat behalen op zowel korte als langer termijn.

Samen starten met Instagram Marketing?