Facebook
Marketing

“Jij bent de kapitein. Jij bepaald hoe hard en waar het schip naartoe gaat. Precies zo werkt het met Facebook Ads. Jij draait aan de knoppen en bepaald de koers van het schip.”

Facebook Header
"Het gaat er niet om of je het kunt, maar of je het doet."
-Mika Karthe
Facebook Ad Iphone

Commercieel, maar toch persoonlijk

Advertenties op Facebook zijn over het algemeen bedoeld voor commercieel gebruik. Door de jaren heen heeft Facebook flinke veranderingen doorgevoerd op het platform. Zo zijn Facebook Ads nu nóg persoonlijker. Facebook wil als platform namelijk bekend staan om de persoonlijkheid, de bezoeker moet diegene zijn waar het om draait en alles wordt daarop afgestemd. Om die reden zie jij in je tijdlijn andere dingen dan je vrienden. Dat is tevens ook een van de redenen dat Facebook erg streng is in het gebruik van teksten en foto’s in je advertentie. Omdat adverteren een lastig proces kan zijn adviseren wij je graag bij het maken van je advertentie(s).
Ik wil meer weten over Facebook Ads.

Overzichtelijk Dashboard

Het voordeel van Facebook is dat je tijdens het gebruik vanuit een overzichtelijk dashboard kan werken. In dit dashboard kan je allerlei gegevens zien, zoals de cijfers van campagnes. Draait een campagne goed? Dan kan je deze opschalen. Vallen de resultaten tegen? Dan doe je er slim aan om deze uit te schakelen. Letterlijk alles is in één oogopslag te zien, maar kan alsnog lastig zijn voor beginners.

Interessant hè! Meer weten?
Ja! Ik wil meer informatie over het Facebook Advertentie Dashboard.

Macbook met FM BM

Gedetailleerde Targeting

Facebook Ads staat bekend om de zeer gedetailleerde targeting die je uit kunt voeren. Voorbeeld: je verkoopt cosmeticaproducten en weet dat je ideale klant geen alcohol drinkt in verband met eventuele verslechtering van de huid. Het is dan mogelijk om in te stellen dat je doelgroep geïnteresseerd moet zijn in cosmetica en huidverzorging, maar geen alcohol drinkt. Op die manier weet jij precies je ideale doelgroep te bereiken, dat is de kracht van targeting via Facebook Ads. Als je contact met ons opneemt kunnen we je verder helpen.
Ik wil contact opnemen voor een gedetailleerde targeting strategie!

Facebook Pagina

Facebook marketing kan ingezet worden om een dienst of weggever te promoten. Je kunt op die manier meer leads genereren. Naast Facebook is Instagram tegenwoordig ook een krachtig platform om aan de branding van je bedrijf te werken. Ben je benieuwd of jouw ideale doelgroep ook actief is op Instagram? Neem contact op en we komen er samen achter!
Let’s find out!

Facebook Pagina

Testimonials

Hoe wij werken

1. Kennismaken met Connect By Media

Het klinkt misschien gek, maar wij doen enkel zaken met partners die bij ons passen. Vanuit de kennismaking komen we erachter of we goed bij elkaar passen. Op die manier werkt het voor beide partijen het prettigst.

2. Opzetten krachtige campagnes

Na de kennismaking gaan we direct voor je aan de slag met het maken van een krachtige campagne. Door onze ervaring weten we voor werkelijk ieder product of iedere dienst een werkende campagne op te zetten. Samen behalen we resultaat!

3. Monitoren & Optimaliseren

Dagelijks monitoren en analyseren we de activiteiten die plaatsvinden bij de actieve advertenties. Slaat de campagne aan? Behalen we de gewenste resultaten?

Vanuit deze bevindingen kan de campagne worden geoptimaliseerd.

4. Opschalen en verder groeien

Als blijkt dat de advertentie het erg goed doet, kunnen we de advertentie(s) opschalen. Het opschalen moet ervoor zorgen dat we nóg meer resultaat behalen op zowel de korte als lange termijn!

Samen starten met Facebook Marketing?