Word als isolatiebedrijf onafhankelijk van lead generatoren

Meer in-control gaan worden over leads die binnenkomen.

Manieren om je eigen leads mee te gaan genereren.

Werken aan een duidelijke opvolgstrategie.

Verhoog je huidige conversie.

Stapel Brochure

Ben je momenteel afhankelijk van (grote) lead generatoren?

Je bent niet in-control.

Doordat je niet in-control bent heb je helaas geen grip op bijvoorbeeld de kwaliteit van leads. Datgene wat je krijgt aangeleverd, daar moet je het mee doen. Dit kan ook anders! Je kunt meer in-control worden door je eigen leads binnen te gaan halen. Jij bepaalt hoe warm leads worden en wat je vervolgens met de leads gaat doen. De binnengehaalde leads zijn namelijk jouw bezit.
Ik wil meer in-control gaan worden.

Leads zijn niet door je eigen kanalen binnengehaald.

Leads worden binnengehaald door de branding van de lead generator zelf. Vervolgens worden binnengehaalde leads verkocht aan geïnteresseerde bedrijven. Wat als je leads zou binnenhalen met je eigen bedrijf. Het is dan veel eenvoudiger om met een lead in gesprek te gaan. De lead heeft namelijk al kennis met je gemaakt.
Ik wil zelf leads gaan binnenhalen.

Leads zijn niet warm genoeg gemaakt.

Leads worden enkel binnengehaald, maar niet warm gemaakt. Welke lead zou sneller binnengehaald worden? Een lead die enkel in binnengekomen via een Facebook ad, of een lead die is binnengekomen via een Facebook en en daarna nog veel aanvullende informatie heeft gekregen? Uiteraard de lead die nog aanvullende informatie heeft gekregen. Daar draait het tegenwoordig om, informatie delen die pijnpunten/vragen bij de lead wegnemen.
Ik wil leren om leads warm te maken.

Je bouwt geen eigen database op.

Helaas bouw je met een externe lead generator geen eigen lead database op. Je bent dus niet in-control op leads die je zijn aangeleverd. Je dient een systeem te hebben waar al je leads op één plek staan en jij dus in-control bent op alle leads die door jou zijn binnengehaald. Jij bepaald wanneer je een mail stuurt en hoe je dat doet. Dat is het voordeel van eigen database.
Ik wil een eigen database opbouwen.

Mika Karthe

Mika Karthe

Vaak als ik met eigenaren van isolatiebedrijven om tafel zit (tegenwoordig online 😉) merk ik dat zij eigenlijk erg afhankelijk zijn van grote lead generatoren. Maandelijks koop je voor een paar duizend euro aan leads bij deze generatoren. Ik ben van mening dat leads die via je eigen kanalen en funnels binnenkomen velen malen kwalitatiever zijn. De lead bouwt namelijk echt een band met jou en je bedrijf op. Een lead die kwalitatief goed is en converteert naar een klant, dat is waar het om draait, toch?

De afgelopen 2 jaar heb ik mij volledig gespecialiseerd in de particuliere isolatie branche. Een goede marketing strategie zorgt voor leads aan de voorkant. Een goede marketing funnel zorgt voor leads die zelf een afspraak bij je willen inplannen aan de achterkant. Dit proces kunnen we dan ook in zijn geheel automatiseren zodat je enkel nog naar warme leads hoeft te bellen.

Er komen meer voordelen bij kijken dan je denkt.

Meer in-control worden over leads die binnenkomen.

Werken aan je eigen marketing kanalen.

Werken aan een duidelijke opvolgstrategie.

Onafhankelijk van lead generatoren.

Voorstel pagina Brochure